Castor

Castor heeft alle troeven in handen; de groene omgeving, de parken, het water, de wandel- of sportmogelijkheden, de nabijheid van de bruisende stad. Bovendien hebben de nieuwbouwappartementen een uitstekende ligging in het hart van de Regatta-site op Linkeroever, Antwerpen.

De stijlvolle residenties van Castor hebben een strakke, hedendaagse architectuur en zijn verbonden aan prachtige binnentuinen en weelderige groenpartijen. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en de leefterrassen voor nog meer ruimte.

Een glaasje met vrienden, een ontspannend boek in de sofa. Geniet van pure comfort met prachtige uitzichten en creëer onvergetelijke momenten.

Genesteld tussen groen en water

Bijna in de stad, héérlijk in het groen

Zodra je buiten stapt, kan je genieten van een frisse wandeling rond het zeilmeer. Ben je liever wat actiever, dan kan je lopen of fietsen op de prachtig nieuwe aangelegde paden.
Sluit de dag af met je voeten in het zand en een aperitiefje in de hand, de Regatta strandbar wacht op je.

Toch zin om het stadsleven op te snuiven? Het kan op 5 minuutjes fietsen of trammen:  een gezellig tasje koffie of een avondje stappen . Alles ligt binnen handbereik. Nadien ben je in een no-time terug naar je warme thuis in het groen!

Leefbaar plan

Je leven meer zorgeloos en onthaast? Kom thuis met Castor en vind tijd voor de leuke dingen in het leven. Thuiskomen in licht en ruimte, in rust en groen. Geniet en laat de drukke dag van je afglijden.

De hedendaagse, strakke architectuur van de residenties oogt stijlvol. De comfortabele nieuwbouwappartementen liggen aangenaam verspreid rondom een prachtig aangelegd binnenpark.

Met een klassieke of hedendaagse toets, we maken van je nieuwe woonst een échte thuis. Stijlvol en tijdloos.

Alles bij de hand

Je woont in een stijlvol, licht en ruim appartement, rustig en omgeven door groen en water. Je kan snel overal heen, naar de stad en verder. Sporten en ontspannen kan rustig binnen of actief buiten.

Een snelle stop in de supermarkt om de hoek en je kan weer héérlijk genieten thuis met familie en vrienden. Je hebt je leven op en rij en kan meer genieten, wat wil je nog meer?

Plannen & Prijzen

Type Oppervlakte Slaapkamers Badkamers Tuin / Terras Prijs Downloads
Appartement 118m² 2 1 Terras (20m²) Vanaf 465.600 euro (excl.kosten)
Appartement 125m² 2 1 Terras (30m²) Vanaf 507.800 euro (excl.kosten)
Appartement 140m² 3 2 Terras (39m²) Vanaf 596.000 euro (excl.kosten)

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?