Cata & Maran

Bij Cata & Maran kom je thuis in een kleinschalig gebouw in het hart van de Regatta-site op Linkeroever, Antwerpen. Zowel Cata als Maran bieden elk acht energie-efficiënte nieuwbouwappartementen met één of twee slaapkamers, vloerverwarming en fietsenberging. Haast alle appartementen zijn hoekunits en baden daardoor in het zonlicht.

Vanop de ruime terrassen kijk je op een van de vele parkjes, binnentuinen en plantsoenen die de woonsite zo groen kleuren. Even verderop strekt zich het prachtige zeil- en recreatiemeer het Galgenweel uit. En toch sta je ook in vijf minuten in het bruisende Antwerpen.  

Waarom regatta de place to be is

Rustig wonen, en alles bij de hand

Het gebouw werd vernoemd naar de catamaran, de stevige zeilboot die z’n kracht haalt door de stabiliteit te verdelen over twee rompen. Een verwijzing ook naar de twee sterkhouders van de Regatta-site: een ligging vlak bij de stad, gecombineerd met een prachtige groene omgeving. De buurt is opgevat als een autoluwe woonsite, doorkruist met wandel- en fietspaden en omringd door parken, een bos en een meer. Je woont hier rustig, maar ook handig. Op en om de site vind je een rijk aanbod aan sportfaciliteiten, horecazaken, winkels en alle voorzieningen. De buurt is inmiddels voor vijftig procent bewoond, en groeit en bloeit volop.

Welkom in een heerlijk nieuw leven!

Hedendaags wonen op maat

Cata & Maran combineren het comfort van een nieuwbouwappartement met een hedendaagse strakke architectuur en een naadloze afwerking met de nieuwste materialen. De appartementen zijn slim ingedeeld en blinken uit in leefbaarheid, dankzij de aangename vloerverwarming en de sterke energieprestatie. De units maken deel uit van een kleinschalige residentie en zijn allemaal uitgerust met zonnige leefterrassen. Eén grote slaapkamer met dressing, of liever een bijkomende slaapkamer? Een tuin of extra groot terras? Dankzij de variatie in plannen, indeling en afwerking vind je hier de thuis die je past.

De nieuwe hotspot van Antwerpen

Linkeroever is dé nieuwe hotspot van Antwerpen. Dat is niet alleen onze mening, maar ook die van de stadsbouwmeester en gedelegeerd bestuurder van Lantis, ontwikkelaar van de Oosterweelverbinding.

Er staat dan ook nog veel te gebeuren aan de overkant van de Schelde. Er wordt een nieuwe verbindingsweg aangelegd en de Charles de Costerlaan wordt getransformeerd van drukke autoweg tot fiets- en wandelboulevard. Groengebieden worden beter aaneengesloten en nieuwe oversteekplaatsen en een fietsbrug over de Schelde zorgen voor een veilige, vlotte fietsverbinding.

Plannen & Prijzen

Type Oppervlakte Slaapkamers Badkamers Tuin / Terras Prijs Downloads
Appartement 75m² 1 1 Tuin (71.5m²) € 230.000,- (excl. kosten)
Appartement 77.3m² 2 1 Terras (8.2m²) € 233.000,- (excl. kosten)
Appartement 76m² 1 1 Tuin (37.6m²) € 222.000,- (excl. kosten)
Appartement 78.7m² 2 1 Terras (8m²) € 235.000,- (excl. kosten)

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?