Myra

Bij Myra kom je zorgeloos thuis in een kleinschalig nieuwbouwproject met groots ruimtegevoel. Beleef de appartementen met ruim terras vlakbij het park, zeilmeer en openbaar vervoer, op slechts 5 min. van Antwerpen-centrum.

Welkom in je nieuwe buurt!

Waarom regatta de place to be is

Zalig nieuwe wijk

Myra ligt in het hart van de nieuwe Regatta wijk, middenin het groen aan het Galgenweel. Deze autoluwe parkwijk vormt de droomplek om een nieuw leven te beginnen. Hier woon je in alle rust, omgeven door een natuurgebied en het grootste zeilmeer van Vlaanderen.


Het is hier aangenaam leven met verschillende winkels op wandelafstand zoals Colruyt, buurtwinkels en restaurants om de hoek. Het bruisende stadscentrum bereik je binnen de vijf minuten met de tram of fiets. Alles in de buurt, te midden van de groene long van Antwerpen.

Minder buren, meer luxe

Het kleinschalige appartementsgebouw Myra omvat slechts vijf appartementen. De ruime appartementen met veel lichtinval, gelegen aan het groene Jef Geeraertsplein, voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitsnormen van Vooruitzicht.

Dankzij de ruime terrassen geniet u bovendien het hele jaar door van de rustige, groene omgeving.

De nieuwe hotspot van Antwerpen

De combinatie van rustig, groen en centraal wonen, maakt van Linkeroever de favoriete plek van veel Antwerpenaren. Met een nieuw gepland park van 18ha naast Regatta blijft de wijk vergroenen. Daarenboven komen er maar liefst 9 km fietspaden én een fietsbrug over de schelde. Verder ligt de wijk vlakbij de belangrijkste in- en uitvalswegen van Antwerpen. Zo ben je in geen tijd in de meeste Vlaamse steden heen en terug.

Plannen & Prijzen

Type Oppervlakte Slaapkamers Badkamers Tuin / Terras Prijs Downloads
Appartement 55 m² 1 - Terras UITVERKOCHT!
Appartement 84 m² 2 - Terras UITVERKOCHT!
Penthouse 114 m² 3 - Terras Vanaf 431.550 (excl. kosten)

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?