Skiff & Soling

Zet koers naar je droomappartement met Skiff & Soling: een Regatta-project op Linkeroever met rustige ligging, grote raampartijen én ruime terrassen in het groen.

Op slechts 5 minuten van Antwerpen-centrum vind je deze twee kleinschalige appartementsgebouwen. Ze omvatten 8 units per gebouw en voelen groots aan dankzij veel lichtinval. De appartementen bevinden zich op een boogscheut van zeilmeer en park. Bovendien komt de naadloze afwerking met nieuwste technieken tegemoet aan de meest duurzame normen.

Waarom regatta de place to be is

Kleinschalig wonen met een groots gevoel

De naam Skiff & Soling verwijst naar enkele kleinere plezierboten, geschikt voor grootse avonturen. Daarmee vaart Vooruitzicht dezelfde koers: kwaliteit, duurzaam en betrouwbaar ontwikkelen staan centraal. Daarnaast liggen de gebouwen op een A-locatie in een bloeiende nieuwbouwwijk op Regatta, Linkeroever. Geniet van stadswonen op z’n best: vlakbij het Galgenweel, middenin het groen, en op een boogscheut van Antwerpen-centrum.

De gebouwen bestaan uit telkens twee appartementen per verdieping en baden in het licht dankzij grote raampartijen. Verder zorgen de ruime terrassen voor meer genot van het buitenleven, het hele jaar door. Geniet maximaal van een actieve levensstijl in het hart van de wijk.

Groen stadswonen op z'n best

Wonen op Regatta staat gelijk aan wonen in het groen, vlakbij Antwerpen-centrum. Voor talrijke activiteiten rondom het Galgenweel kunnen bewoners en bezoekers terecht op het zeilmeer “Galgenweel”. Van wakeboarden bij de lokale club, tot wandelen door het prachtige park of langs het water: hier kan het allemaal.

Op dit moment is ongeveer de helft van deze nieuwbouwwijk gebouwd en bewoond. Uw appartement op slechts 5 minuten van de bruisende stad en toch middenin het groen, maakt wonen in Skiff & Soling wel heel bijzonder.

Bereikbaar en leefbaar linkeroever

De vlotte verbinding van en naar de overkant van de Schelde, resulteert in een uitstekende bereikbaarheid van Skiff & Soling. Linkeroever wordt dan ook steeds vaker dé nieuwe hotspot van Antwerpen genoemd. Een bewering die ook door de stadsbouwmeester en de gedelegeerd bestuurder van Lantis bevestigd wordt, ontwikkelaar van de Oosterweelverbinding.

Binnenkort starten de werken aan een nieuwe verbindingsweg en zal de Charles de Costerlaan transformeren van drukke autoweg naar fiets- en wandelboulevard. Zo worden de groengebieden beter aaneengesloten met nieuwe oversteekplaatsen. Tot slot zal een fietsbrug over de Schelde zorgen voor een vlotte en veilige fietsverbinding tussen Linker- en Rechteroever.

Plannen & Prijzen

Type Oppervlakte Slaapkamers Badkamers Tuin / Terras Prijs Downloads
Appartement 88.4m² 2 1 Tuin (59m²) Verkocht
Appartement 70.30m² 1 1 Terras (10m²) Verkocht
Appartement 88.40m² 2 1 Tuin (59m²) Verkocht
Appartement 70.60m² 1 1 Terras (10m²) € 266.500,- (excl. kosten)

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?