Ligging

Regatta is een nieuwe buurt op Linkeroever, een stadsdeel dat dankzij haar vele parken en troeven aan populariteit blijft winnen. De bewoners van Regatta appartementen kunnen volop genieten van een actieve levensstijl aan water en park. Voor de stille genieter zijn er wandelingen, terrasjes of simpelweg een boek lezen aan het Galgenweel.

​Bereikbaarheid van en naar Regatta is uitstekend.

Kies een project
Toon alles »
AZUR
RIVO
UPPERLEFT
REGATTA

Van baden in rust naar waden door de stad? Op eender welk moment lonkt het centrum van Antwerpen aan de overkant, voor wie van the vibrant city life wil proeven. De metropool ligt bijna binnen handbereik: het openbaar vervoer maakt de oversteek tussen Galgenweel en Grote Markt in 10 minuten. Daarnaast ligt de buurt op een steenworp van de belangrijkste in- en uitvalwegen van Antwerpen zodat je in een wip in de meeste Vlaamse steden (en weer terug) bent.

Via de verschillende knooppunten op Linkeroever komen ook fietsliefhebbers snel en veilig op hun bestemming aan. Liever stapvoets pendelen met een uniek stukje geschiedenis als metgezel? Wandel dan door de historische Voetgangerstunnel, bouwjaar 1933. De authentieke, houten roltrappen zijn namelijk een ervaring an sich en vormen ook vandaag nog een gegeerde plek voor toeristen, fotografen en regisseurs.

Kortom, Regatta is een buitengewone plek om te wonen en leven in de groene long van Antwerpen. De realisatie van de wijk met sterke focus op woon en leefbaarheid, resulteren in hedendaagse en stijlvolle appartementen met ruime terrassen, tuin of wintertuin. Beleef de gastvrijheid in deze buitengewone buurt.
Welkom!

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?