Hedendaagse hoekappartementen met zeer veel lichtinval
Centrale locatie in één van de Regatta-wijken
Uniek wonen in een groene site met zeilmeer, parken en faciliteiten
Op 5 min. van Antwerpen-centrum, nabij invalswegen
Ruime terrassen, daktuin of tuin

Regatta appartementen ALTIJD EEN APPARTEMENT DAT JE PAST

Lichte hoekappartementen in gezellige units: niet te groot, niet te klein, net gepast. Kleinschalig wonen met een groots gevoel, en met een overschot aan keuze. Een terras, tuin of daktuin? Of een daktuin én terras? Eén, twee of drie slaapkamers, of liever een dressing? In de gezellige wijken van Regatta, Linkeroever, vind je altijd een thuis die je past. Heerlijk handig, zalig rustig en in goed gezelschap. In een uitgestrekte groene site die woont als gegoten.

Regatta woont goed en groen, genesteld tussen het Galgenweel, de Schelde en meerdere parken. En toch op een boogscheut van Antwerpen-centrum. Met de fiets of tram ben je op vijf minuten in het bruisende hart van de stad. Eens thuis geniet je van rust, groen en ontspanning. Hier is alles voorhanden om voluit te genieten: restaurants, parken, een zeilmeer, een sporthal, loop- en fietspaden, winkels en voorzieningen. Welkom in een heerlijk nieuw leven!

Waarom Regatta de place to be is

Hotspot Linkeroever

Dynamisch, groen en volop in ontwikkeling: Linkeroever leeft. Het lijkt wel alsof deze kant van de Schelde in enkele jaren tijd uitgegroeid is tot de nieuwe place in town. Wandelaars, fietsers, genieters en rustzoekers: allemaal kennen ze de weg naar deze uitgestrekte Scheldeoever, een uitnodigend en aantrekkelijk stukje stad in volle groei, zonder dat er evenwel aan de groene ziel wordt geraakt. In tegendeel.

Naast nieuwe winkels, horecazaken en voorzieningen wordt hier ook volop geïnvesteerd in leefbaarheid, met een nieuw park, negen kilometer extra fietspaden en een fietsbrug over de Schelde. Niet verwonderlijk dus dat steeds meer mensen deze kant van de stad uitkiezen als nieuwe thuis. Wie hier komt wonen, investeert niet alleen in levenskwaliteit, maar ook in een buurt met een sterk meerwaardepotentieel.

Zalige nieuwe buurt

Je nieuwe woonbuurt is een autoluwe, groene omgeving, waar het rustig en goed wonen is. Een uitgestrekte woonsite die opgedeeld is in gezellige, leefbare wijken. Waar kinderen veilig kunnen buitenspelen. Waar het heerlijk sporten, relaxen en genieten is. Hier woon je in de groene long van Antwerpen, omringd door parken en uitgestrekte wandel- en natuurgebieden.

De site grenst aan het Galgenweel, het grootste zeil- en recreatiemeer van Vlaanderen, met een eigen beachbar en brasserie. Even verderop stroomt de Schelde. Water en natuur zijn hier alomtegenwoordig. Met een supermarkt, kapper, buurtwinkels en restaurants om de hoek, woon je hier ook heerlijk handig.

Hedendaagse appartementen op maat

De hoekappartementen maken deel uit van gezellige, kleinschalige gebouwen en combineren een hedendaagse strakke architectuur met een naadloze afwerking en de nieuwste materialen. De appartementen zijn voorzien van alle comfort en blinken uit in leefbaarheid, dankzij de aangename vloerverwarming en de sterke energieprestatie. Ze zijn allemaal uitgerust met zonnige leefterrassen of tuin, en de driegevelstructuur met hoge ramen zorgt ervoor dat het daglicht overvloedig binnenvalt in alle ruimtes.

Dankzij de grote variatie in plannen, indeling en afwerking vind je bovendien altijd een thuis die bij je past. Heb je graag het gevoel van een huis, maar het comfort van een appartement? Neem dan zeker eens een kijkje in het aanbod aan (dak)tuinappartementen.

Woon gerust

Met meer dan honderd jaar ervaring weten we wat bouwen is. Bij ons geen verrassingen. Wel: heldere budgetten, duidelijke afspraken, waterdichte garanties en een team dat ook na de oplevering altijd voor je klaarstaat.

Onze interieurarchitecten helpen je bij het kiezen van materialen, stijl en inrichting. Voor een hoogkwalitatieve afwerking kan je rekenen op de expertise van onze ingenieurs en aannemers. Met oog voor de laatste nieuwe duurzame en technische innovaties, bouwen we energiezuinige, onderhoudsvriendelijke huizen en appartementen die een leven lang meegaan. Gemoedsrust gegarandeerd.

De Regatta site

Kies een project
Toon alles »
AZUR
RIVO
Castor
UPPERLEFT
REGATTA
LAGOO
Mint

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?